Over mij

Ik ben Demi,
een 17-jarig meisje, wonend aan het bos, tussen de velden en de grazende koeien. Ik ben de jongste van twee kinderen, en dat heeft zo z’n voor- en nadelen. Ik heb een passie voor fotografie, daarom ga ik geregeld op pad om enkele plaatjes te schieten. De ene is dan wel al wat mooier dan de andere, want ik ben dan ook maar een klein amateur-fotograafje. Verder hou ik enorm van reizen. Er staan nog enkele mooie plekjes op mijn lijstje die ik graag eens een bezoekje wil brengen. Een greep hieruit zijn; Indonesië, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, maar zeker en vast nog veel meer!

_DSC2138

Op schoolvlak zit ik in mijn eerste jaar lager onderwijs aan de Odisee Hogeschool in Aalst. Na afgestudeerd te zijn in Marketing & Ondernemen, een studie die je voorbereidt op het bedrijfsleven, zie mezelf geen veertig jaar lang aan een bureau zitten en op een computer tokkelen. Daarom besloot ik om mijn kinderdroom waar proberen te maken, want ‘Ik wil ook juf zijn later!’. Het lijkt me leuk om dag in dag uit met kinderen te kunnen werken en ze iets bij te kunnen leren. Ik herinner me nog heel goed dat ik vroeger ontzettend graag naar school ging. Zeker omdat ik ook een favoriete leerkracht had, en ik hoop op een dag ook de favoriete leerkracht van iemand te zijn!

Mijn karakter zou ik beschrijven als toegankelijk, perfectionistisch, vastberaden en rechtuit. Ik ben steeds te vinden voor een leuke babbel, maar toch laat ik het merken wanneer me iets niet bevalt. Ik zal de mensen rondom mij altijd proberen helpen en ga dan ook steeds voor de volle 100% als ik ergens aan begin!

Ziezo, ik hoop dat jullie me hierdoor wat beter hebben leren kennen! Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Veel liefs, Demi ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s